Skiskole

Vi har timer for alpinski, snowboard eller telemark. Eller kanskje har du lyst å prøve jibbing eller pudderkjøring?

jibbing-snowboard-nesbyen-9

Skiskolen kan tilby deg lærerike og hyggelige timer, både for deg som har stått mye på ski/brett tidligere eller for deg som er nybegynner.

Vi vil være en fleksibel skiskole som kan tilby noe for de fleste, så ta gjerne kontakt med oss med dine ønsker.

Vi tilbyr både privattimer for én eller flere personer, samt gruppetimer. Her kommer en liten introduksjon til våre ulike timer.

Privatundervisning

En eller flere elever kjører sammen med en instruktør. Elevene og instruktøren bestemmer felles hva timen skal inneholde. Vi har privatundervisning i alpint og snowboard hver dag i sesongen.

Priser privatundervisning (priser pr person):

Varighet1 pers2 pers3 pers4 pers5 pers
50 min490340270215185
90 min665500420350300

For å booke privattime, send mail her: Booking privat skitime.
Vi kontakter deg deretter for bekreftelse av time så snart vi kan.

Ta gjerne kontakt på telefon +47 9937 4442 (i sesong) eller send en epost til ski@nesbyenalpinsenter.no.

Gruppetimer

Vi har noen fastegruppetimer, ellers kan vi skreddersy gruppeundervisning for familier/ vennegjenger/ bedrifter etc.

  • Fast gruppeundervisning skjer mandag-onsdag, en time hver dag. Åpent for alle som vil være med, men det er bestemt på forhånd hvilken type av time det er, f.eks. nybegynnertime for barn. Vi prøver å sette sammen grupper etter alder og ferdighet. Minimum tre deltagere. 510 kr per person. Hvis færre enn tre personer melder seg på trekkes den tredje timen og lages om til en 90 min privattime oppdelt på to dager for samme pris.
  • Vi tilbyr f.eks. gruppeundervisning i alpint for nybegynnere og viderekomne, og «park intro»- innføring i parkkjøring for snowboardere og jibbere.
  • Egne gruppetimer i juleferie, vinterferie og påske.

Påmelding gruppeskiskole: Skibutikken eller på ski@nesbyenalpinsenter.no senest 30 min før timen. Oppmøte utenfor Skibutikken. Ta gjerne kontakt på telefon +47 9937 4442.

Introduksjonstime

Hver mandag kl 11.00 i løpet av sesongen tilbyr vi en introduksjonstime for nybegynnere. Instruktøren forteller om sikkerhet og skiteknikk, fulgt av praktiske øvelser.

På introduksjonstimen er alle velkommen samtidig uansett alder.

Pris: 50 minutter, 150 kr per person. Hvis færre enn tre personer melder seg på blir timen 30 minutter.

Reiseselskapstime

For større grupper som reiser på skiferie sammen, f.eks. skoleklasser og bedrifter, kan vi tilby en spesialpakke. Antall undervisningstimer og innhold avtales på forhånd.

Vi kan også tilby et gratis introkurs i grunnleggende skikjøring og oppførsel/sikkerhet i skibakken. Det er mulig å få guiding i løypene etter skiskoletimen, og dessuten lunsj og kaffe i løypa, eller ved bålet i Årestua.

OBS! Vi anbefaler dere å booke dette så tidlig som mulig. Egne priser avhengig av gruppenes størrelse og behov – ta kontakt for detaljer.