Skistua

Åpent tirsdag til søndag utenfor høytid, og hver dag innenfor i sesongen. Kveldsåpent tirsdag, onsdag og lørdag, samt andre dager ifm de store feriene. Skistua har kafeteria og restaurant i hyggelige omgivelser.

Matservering

I Skistua finner du en hyggelig kafeteria og restaurant.

I våre flotte, nyoppussede lokaler har vi sitteplasser til ca 250 gjester. En stor uteservering med solterrasse har vi også. Her er det plass til ca 300 gjester, og dette er et flott sted å sitte og nyte solen når dagene blir lengre.

Vi serverer pizza bakt i steinovn, hamburger og pølser (på sikt laget av lokale råvarer), supper og bakverk.

FREDAG

«Mulighet for take-away kommer snart

LØRDAG

Afterski både med og uten trubadurer, middag og god stemning.

SØNDAG

Lettvindt middag før hjemreise!

Afterski

Hver lørdag i sesongen etter jul arrangeres det afterski i Skistua. I 2014 vil vi variere tilbudet litt, med DJ eller spilleliste noen av helgene, men trubaduren og live musikk skal fremdeles ha sin plass! Mye moro og god stemning!

Vi gleder oss til ny afterski-sesong og kommer tilbake med arrangementsoversikt.

Firmafest eller bursdag?

Skistua er ofte brukt til firmafester og bursdager. Et arrangement kan eventuelt kombineres med Årestua som ligger like ved; her sitter en lunt på reinsdyrskinn, stemningsfullt rundt bålet. Årestua gir en tøff og uformell ramme rundt arrangementer, med plass til inntil 50 personer.

Skikjøring kombinert med god mat og hytte på kvelden, er en god ramme for en aktiv og sosial opplevelse.

Rå Smak

Rå Smak er et nystartet selskap av personer med stor interesse for god og sunn mat. De ønsker å skape interesse for gode og rene matvarer som produseres på tradisjonelt vis rundt om i Norge, men også hos små produsenter i Portugal.

Med gode råvarer er det ingen kunst å lage et gourmetmåltid for selv den mest uerfarne kokk. Gode råvarer gir rå smak!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon og matglede til våre besøkende og håper samarbeidet med Rå Smak vil bli en hyggelig opplevelse for alle parter.

Det er satt av egen hylle avsatt til dette i Skistua, og disse vil fylles etter tilgjengelighet fra Rå Smak. Kjølevarene blir tilgjengelige over disken. Det er også mulig å bestille kjøttvarer fra både vilt og kastratokser. Spør på kjøkkenet.