Skistua

Åpent alle dager i sesongen, og kveldsåpent tirsdag, fredag og lørdag, samt andre dager ifm de store feriene. Skistua har kafeteria og restaurant i hyggelige omgivelser.

Matservering

I Skistua finner du en hyggelig kafeteria og restaurant.

I våre flotte, nyoppussede lokaler har vi sitteplasser til ca 250 gjester. En stor uteservering med solterrasse har vi også. Her er det plass til ca 300 gjester, og dette er et flott sted å sitte og nyte solen når dagene blir lengre.

Vår ny kokk Carl Ronnie Landmann har drevet i kokkeyrket siden 1980. Han startet ved det som i dag heter Wallmans salonger. Han har erfaring fra bedrifter som Tanumstrand Hotel i Sverige, Radisson, Park Inn på Geilo, Culinar Catering på Geilo, Ustaoset, Ødegård Teigen hytteutleie på Geilo og restaurant Hallingstuene på Geilo. De siste årene har han drevet Ustaoset Resort.

 

 

FREDAG

«Ta med hjem» catering til nærområde.

LØRDAG

Afterski med trubadur, middag og stemning.

SØNDAG

Lettvindt middag før hjemreise!

Ta med hjem

Tilbud til våre gjester – Tenk å slippe å lage mat når du kommer på hytta fredag kveld! Ring til Lars på Skistua og bestill middagen når du kjører oppover Rukkedalen, så kan du kjøre innom Skistua og hente maten på vei til hytta! Dere kan ha maten på bordet før bagasjen er ute av bilen!

Kontakt: Lars Kleven: Telefon 4146 7400, E-post skistua@nesbyenalpinsenter.no

Afterski

Hver lørdag i sesongen etter jul arrangeres det afterski i Skistua. I 2014 vil vi variere tilbudet litt, med DJ eller spilleliste noen av helgene, men trubaduren og live musikk skal fremdeles ha sin plass! Mye moro og god stemning!

Vi gleder oss til ny afterski-sesong og kommer tilbake med arrangementsoversikt.

Firmafest eller bursdag?

Skistua er ofte brukt til firmafester og bursdager. Et arrangement kan eventuelt kombineres med Årestua som ligger like ved; her sitter en lunt på reinsdyrskinn, stemningsfullt rundt bålet. Årestua gir en tøff og uformell ramme rundt arrangementer, med plass til inntil 50 personer.

Skikjøring kombinert med god mat og hytte på kvelden, er en god ramme for en aktiv og sosial opplevelse.

Rå Smak

Rå Smak er et nystartet selskap av personer med stor interesse for god og sunn mat. De ønsker å skape interesse for gode og rene matvarer som produseres på tradisjonelt vis rundt om i Norge, men også hos små produsenter i Portugal.

Med gode råvarer er det ingen kunst å lage et gourmetmåltid for selv den mest uerfarne kokk. Gode råvarer gir rå smak!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon og matglede til våre besøkende og håper samarbeidet med Rå Smak vil bli en hyggelig opplevelse for alle parter.

Dere vil finne mange varer fra Rå Smak i en egen hylle avsatt til dette i Skistua, og kjølevarene er tilgjengelig over disken. Det er også mulig å bestille kjøttvarer fra både vilt og kastratokser. Spør på kjøkkenet.